Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/20701
Назва: Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні
Інші назви: Problems and prospects of the baking industry in Ukraine
Проблемы и перспективы развития хлебопекарной отрасли в Украине
Автори: Сердюк, Б. М.
Анненкова, Н. В.
Serdiuk, B. M.
Annenkovа, N. V.
Сердюк, Б. Н.
Анненкова, Н. В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби
хлібна продукція
ефективна діяльність підприємства
конкурентоспроможність продукції
bakery
effective activity
competitiveness
хлебобулочные изделия
хлебная продукция
эффективная деятельность предприятия
конкурентоспособность продукции
Дата публікації: 2014
Видавництво: НТУУ «КПІ»
Бібліографічний опис: Сердюк Б. М. Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні / Сердюк Б. М., Анненкова Н. В. // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2014. – Вип. 13. – С. 57–65. – Бібліогр.: 10 назв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.kpi.ua/handle/123456789/20701
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць, Вип. 13

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SPEP-13_09_Serdyuk1.pdf280.81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.