Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/21590
Title: Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока в біотехнологіях ферментованих білкових продуктів
Authors: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Advisors: Кігель, Наталія Федорівна
Keywords: молоко козине
закваска
сир кисломолочний
технологія
якість
стандарт
ферментовані білкові продукти
goat milk
leaven
cheese
milk
technology
quality
standard
fermented protein products
молоко козье
закваска
сыр
творог
биотехнология
качество
стандарт
ферментированные белковые продукты
Issue Date: 2017
Citation: Рижкова, Т. М. Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока в біотехнологіях ферментованих білкових продуктів : дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Рижкова Таїсія Миколаївна. – Київ, 2017. – 453 с.
Description: Робота виконана на кафедрі технології переробки і стандартизації продукції тваринництва Харьківської державної зооветеринарної академії МОН України.
URI: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/21590
Appears in Collections:Дисертації (вільний доступ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
diss_Ryzhkova.pdf8.43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.