Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/22706
Title: Порівняльні характеристики фізико-хімічних і біохімічних методів для визначення метаболітів нітрофуранів у продуктах харчування
Other Titles: Comparative Characteristics of Physical, Chemical, and Biochemical Methods for Determining Nitrofuran Metabolites in Food
Сравнительные характеристики физико-химических и биохимических методов определения метаболитов нитрофуранов в продуктах питания
Authors: Іванова, Ольга Михайлівна
Галкін, Олександр Юрійович
Ivanova, O. M.
Galkin, O. Yu.
Иванова, Ольга Михайловна
Галкин, Александр Юрьевич
Keywords: нітрофурани
пробопідготовка зразка
метаболіти нітрофуранів
методи детектування нітрофуранів
nitrofurans
sample preparation
nitrofuran metabolites
nitrofuran detection methods
нитрофураны
пробоподготовка образца
метаболиты нитрофуранов
методы детектирования нитрофуранов
Issue Date: 2018
Publisher: Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute
Citation: Іванова О. М. Порівняльні характеристики фізико-хімічних і біохімічних методів для визначення метаболітів нітрофуранів у продуктах харчування / О. М. Іванова, О. Ю. Галкін // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific e-journal. – 2018. – Vol. 2, No. 1. – Pp. 49–56. – Bibliogr.: 35 ref.
Description: Reprinted from: Naukovi Visti NTUU KPI. 2017;3:109-18 DOI: 10.20535/1810-0546.2017.3.100683
URI: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/22706
DOI: https://doi.org/10.20535/ibb.2018.2.1.127257
Appears in Collections:Innovative Biosystems and Bioengineering: international scientific e-journal, Vol. 2, No. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanova.pdf335.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons