Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/2274
Title: Біотехнологія спиртового зброджування глюкозо-фруктозних сиропів
Authors: Дуган, Олексій Мартем’янович
Горшунов, Юрій Володимирович
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
біотехнології і біотехніки
Keywords: глюкозо-фруктозний сироп (ГФС)
сусло
дріжджі
спиртове зброджування
дозріла бражка
спиртовий дистилят бражки
післяспиртова барда
глюкозо-фруктозный сироп (ГФС)
сусло
дрожжи
спиртовое сбраживание
зрелая бражка
спиртовый дистиллят бражки
послеспиртовая барда
glucose-fructose syrup (GFS)
wort
mature mash
alcohol distillate of mash
distillers’ grains
Issue Date: 2012
Citation: Горшунов Ю. В. Біотехнологія спиртового зброджування глюкозо-фруктозних сиропів : дис. ... канд. техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Ю. В. Горшунов. - К., 2012. - 147 л. + CD-ROM
URI: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/2274
Appears in Collections:Дисертації (доступ у чит. залі №11 НТБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gorshunov _diss.doc
  Restricted Access
10.21 MBMicrosoft WordView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.