Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006
Title: Особливості послуг на ринку громадського харчування України
Authors: Кубишина, Н. С.
Ткаченко, Т. П.
Keywords: ринок громадського харчування
фаст фуд
фуд корти
франчайзинг
кейтерінг
Issue Date: 2010
Publisher: Політехніка
Citation: Кубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв.
URI: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006
Appears in Collections:Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць, Вип. 5 (частина І)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
04_kubishina_ns_osoblivosti_poslug.pdf251.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.