Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006
Назва: Особливості послуг на ринку громадського харчування України
Автори: Кубишина, Н. С.
Ткаченко, Т. П.
Ключові слова: ринок громадського харчування
фаст фуд
фуд корти
франчайзинг
кейтерінг
Дата публікації: 2010
Видавництво: Політехніка
Бібліографічний опис: Кубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць, Вип. 5 (частина І)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
04_kubishina_ns_osoblivosti_poslug.pdf251.57 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.