Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКубишина, Н. С.-
dc.contributor.authorТкаченко, Т. П.-
dc.date.accessioned2013-10-28T13:03:30Z-
dc.date.available2013-10-28T13:03:30Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв.uk
dc.identifier.urihttp://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006-
dc.language.isoukuk
dc.subjectринок громадського харчуванняuk
dc.subjectфаст фудuk
dc.subjectфуд кортиuk
dc.subjectфранчайзингuk
dc.subjectкейтерінгuk
dc.titleОсобливості послуг на ринку громадського харчування Україниuk
dc.typeArticleuk
thesis.degree.level-uk
dc.format.pagerangeC. 18-21uk
dc.status.pubpublisheduk
dc.publisher.placeКиївuk
dc.source.nameСучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових працьuk
dc.description.abstractukПроаналізовано послуги на ринку громадського харчування та їх особливості в Україні. Запропоновано перспективні напрямки розвитку послуг громадського харчування на споживчому ринку.uk
dc.description.abstractenIn the present article has been made а consideration of features of services of public catering market in Ukraine, characterized the most profitable ways for development in future in the consumer market.uk
dc.publisherПолітехнікаuk
Appears in Collections:Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць, Вип. 5 (частина І)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
04_kubishina_ns_osoblivosti_poslug.pdf251.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.