Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Технологія композиційних матеріалів» для студентів спеціальностей 7.05050315 «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів», 7.05050206 «Машини і технологія пакування»

Ескіз недоступний

Дата

2012

Автори

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даних методичних вказівках до практичних занять з дисципліни «Технологія композиційних матеріалів» розглядаються ті питання, які можуть мати відношення до всієї різноманітності композитів. Це характеристика з різних точок зору всієї різноманітності армуючих елементів. Велика кількість питань, які розглядаються на практичних заняттях з дисципліни «Технологія композиційних матеріалів», присвячена різним класам композитів, матриця яких має різну природу. Особлива увага приділена технологічним особливостям отримання і переробки композитів з різними матрицями.

Опис

Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

практичні заняття, композиційні матеріали

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Технологія композиційних матеріалів» для студентів спеціальностей 7.05050315 «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів», 7.05050206 «Машини і технологія пакування» [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. В. Гончаренко, І. О. Казак. – Електронні текстові дані (1 файл: 70,5 Кбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2012. – Назва з екрана.

DOI