Методичні вказівки до вивчення курсу «Англійська мова професійного спрямування» для студентів IV курсу хіміко-технологічного факультету (спеціальність: хімічна технологія тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів)

Ескіз недоступний

Дата

2008

Автори

Науковий керівник

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні вказівки призначені для студентів IV курсу спеціальності «Хімічна технологія тугоплавких неметалевих силікатних матеріалів» (кераміка) хіміко-технологічного факультету та побудовані відповідно до програми як додатковий матеріал до базового підручника Н. О. Давидова, І. В. Нікітченко «Англійська мова для природничих наук». Дані вказівки спрямовані на навчання студентів вмінню працювати з англомовною літературою за фахом, збагачення словникового запасу, формування професійно-орієнтованих мовленнєвих навичок, закріплення граматичного матеріалу тощо.

Опис

Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету

Ключові слова

англійська мова

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до вивчення курсу «Англійська мова професійного спрямування» для студентів IV курсу хіміко-технологічного факультету (спеціальність: хімічна технологія тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів) [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ» ; [уклад. С. О. Бойко]. - Електронні текстові дані (1 файл: 963 Кбайт). - Київ, 2008. - 70 с. - Назва з екрана.

DOI