Індикатор амплітуди сейсмічних хвиль

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

КПІ ім. Ігоря Сікорського

Анотація

Кречетов Д.О. Індикатор амплітуди сейсмічних хвиль. Обсяг текстової частини дипломного проєкту становить 45 сторінок. Проєкт містить 47 ілюстрацій, 6 таблиці, 3 кресленика, 2 додатки та 15 бібліографічних найменувань за переліком посилань. Метою проєкту є розробка приладу для знаходження та відстеження амплітудних коливань . Для досягнення цієї мети було використано сучасний сейсмічний датчик, акселерометр, такий як LSM6DS0 та налагоджувальна плата на базі мікроконтролера STM32F401RE.У результаті розроблено систему, яка забезпечує точне виявлення амплітудних коливань як людини так і інших об’єктів на певній відстані. Система продемонструвала високу ефекти-вність і надійність у реальних умовах експлуатації, знайшовши застосування у захисті певній території, контролем за певними об’єктами, автомобільної загруженості тощо. Рекомендації щодо використання розробленої системи включають її впровадження в різних галузях для підвищення безпеки та ефективності виконання завдань. Отримані результати відкривають нові перспективи для по-дальших досліджень та вдосконалення подібних систем. Сподіваюсь, що проєкт принесе значну користь, забезпечивши успішне виконання завдань в певному напрямку використання.

Опис

Ключові слова

акселерометр, сейсмічні хвилі, MEMS, чутливість, сейсмічні сигнали, автономні сейсмічні давачі, спектрограма, accelerometer, seismic waves, sensitivity, seismic signals, autonomous seismic sensors

Бібліографічний опис

Кречетов, Д. О. Індикатор амплітуди сейсмічних хвиль : дипломний проект … бакалавра : 172 Телекомунікації та радіотехніка / Кречетов Дмитро Олександрович. – Київ, 2024. – 58 c.

DOI