Навчально-методичні матеріали (СК №1)

Постійне посилання зібрання

У зібранні розміщено підручники, навчальні посібники, практикуми, матеріали до курсів лекцій, програми дисциплін, авторами або укладачами яких є науково-педагогічні працівники кафедри.

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • ДокументВідкритий доступ
    Технічні канали витоку інформації. Порядок створення комплексів технічного захисту інформації
    (НТУУ «КПІ», 2016) Іванченко, Сергій Олександрович; Гавриленко, Олексій Вадимович; Липський, Олександр Анатолійович; Шевцов, Артур Сергійович
  • ДокументОбмежений
    Прикладна алгебра: основні поняття алгебри та теорії чисел
    (2011) Ковальчук, Людмила Василівна; Конюшок, Сергій Миколайович; Кучинська, Наталія Вікторівна; Інститут спеціального зв'язку та захисту інформації; НТУУ «КПІ»
    Посібник містить розділи абстрактної алгебри і теорії чисел, які необхідні при вивчення класичних асиметричних криптосистем. Крім того, у ньому викладено елементи теорії кілець і полів, що робить можливим подальше вивчення теорії скінченних полів та її застосувань у сучасних симетричних та асиметричних криптосистемах. Посібник містить велику кількість задач, які підібрані у певній послідовності з метою кращого засвоєння матеріалу. Багато з них запропоновані авторами. Для студентів, курсантів (слухачів) та аспірантів вищих навчальних закладів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників.