Жолнер, Лілія ГригорівнаКічура, Марія Андріївна2021-05-202021-05-202020Кічура, М. А.Технологія виробництва бактеріального концентрату закваски для кисломолочних продуктів. Дільниця виробничого біосинтезу : дипломний проект … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Кічура Марія Андріївна. – Київ, 2020. – 103 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/41082ukмолочнокислі бактеріїконцентрат бактеріальної закваскимолочнокисле бродінняпоживне середовищеселекціяпроцес культивуванняконцентрування закваскистандартизація готової продукціїlactic acid bacterialactobacillus delbrueckiistreptococcus thermophilusconcentrate bacterial cultureslactic acid fermentationculture mediaselectionprocess cultivation concentration startersstandardization of finished productsТехнологія виробництва бактеріального концентрату закваски для кисломолочних продуктів. Дільниця виробничого біосинтезуBachelor Thesis103 с.