Іванова, Ольга МихайлівнаГалкін, Олександр ЮрійовичIvanova, O. M.Galkin, O. Yu.Иванова, Ольга МихайловнаГалкин, Александр Юрьевич2018-10-012018-10-012017Іванова О. М. Порівняльна характеристика фізико-хімічних і біохімічних методів визначення метаболітів нітрофуранів у продуктах харчування / О. М. Іванова, О. Ю. Галкін // Наукові вісті НТУУ «КПІ» : міжнародний науково-технічний журнал. – 2017. – № 3(113). – С. 109–118. – Бібліогр.: 35 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/24614ukнітрофуранипробопідготовка зразкаметаболіти нітрофуранівметоди детектування нітрофуранівnitrofuranssample preparationnitrofuranmetabolitesnitrofuran detection methodsнитрофураныпробоподготовка образцаметаболиты нитрофурановметоды детектирования нитрофурановПорівняльна характеристика фізико-хімічних і біохімічних методів визначення метаболітів нітрофуранів у продуктах харчуванняComparative Characteristics of Physical, Chemical and Biochemical Methods for Determining Nitrofuran Metabolites in FoodCравнительные характеристики физико-химических и биохимических методов определения метаболитов нитрофуранов в продуктах питанияArticleС. 109-118https://doi.org/10.20535/1810-0546.2017.3.100683543 + 577