Лахно, А. І.2021-10-042021-10-042021Лахно, А. І. Сучасний стан радійного забруднення харчових продуктів і методи знезараження радіонуклідів / А. І. Лахно // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять четвертої Всеукраїнської науково-методичної конференції (з участю студентів), м. Київ, 20 травня 2021 р. – 2021. – С. 41-43.978-966-984-053-0https://ela.kpi.ua/handle/123456789/44047ukрадіаційне забрудненняуранова рударадіонуклідибета-, гама- та альфа-випромінюваннявнутрішнього радіоактивного опроміненнятехнологічна і кулінарна обробкаradiation pollutionuranium oreadionuclidesbeta-, gamma- and alpha-radiationinternal radioactive irradiationtechnological and culinary processingСучасний стан радійного забруднення харчових продуктів і методи знезараження радіонуклідівArticleС. 41-43“Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки”, XXIV Всеукраїнська науково-методична конференція (з участю студентів)