Vorobyova, V. I.Zaporozhets, J. A.Воробйова, В. І.Запорожець, Ю. А.Воробьева, В. И.Запорожец, Ю. А.2019-06-252019-06-252019Vorobyova, V. I. A theoretical study on the antioxidant activity of main compounds of apricot cake extract / V. I. Vorobyova, J. A. Zaporozhets // Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку – КМХТ-2019 : збірник наукових статей Сьомої міжнародної науково-практичної конференції, 6-8 травня 2019 року, м. Київ / КПІ ім. Ігоря Сікорського, ХТФ, КХТП. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – С. 272-275. – Бібліогр.: 11 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/28043enantioxidant activityDFTapricot cakeextractантиоксидантна активністьТФГжмих абрикосуекстрактантиоксидантная активностьТФГжмых абрикосаэкстрактA theoretical study on the antioxidant activity of main compounds of apricot cake extractТеоретичні дослідження антиоксидантної здатності основних компонентів жмиха абрикосуТеоретические исследования антиоксидантной активности основных компонентов жмыха абрикосаArticleС. 272-275Сьома міжнародна наукова-практична конференція «Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку»