Маринченко, В. О.Бабич, І. М.Османова, Е. Ш.Маринченко, Л. В.2021-12-012021-12-012021Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу «Резерв» / В. О. Маринченко, І. М. Бабич, Е. Ш. Османова, Л. В. Маринченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2021. – Т. 27, № 3. – С. 144–152. – Бібліогр.: 12 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/45325ukКаберне-СовіньйонМерлочервоні вина типу «резерв»термовініфікаціядубова тарадоброджуванняпіжажCabernet SauvignonMerlotreserve red winesthermovinificationoak barrelsfermentationpigeageЗастосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу «Резерв»Application of thermovinification process in the production of red dry wines of type “Reserve”ArticleС. 144-152https://doi.org/10.24263/2225-2924-2021-27-3-1766.3.252, 66.3.253.41