Зозульов, Олександр ВікторовичМартинова, К. Л.2015-06-242015-06-242014Зозульов О. В. Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті / Зозульов О. В., Мартинова К. Л. // Економічний вісник НТУУ «КПІ» : збірник наукових праць. – 2014. – Вип. 11. – С. 409–414. – Бібліогр.: 9 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/11868ukринкове позиціонуваннярепозиціонуваннятоварне репозиціонуванняіміджеве репозиціонуваннязаклади громадського харчування преміум сегментуmarket positioningrepositioningcommodity repositioningimage repositioningcatering premium segmentрыночное позиционированиерепозиционированиетоварное репозиционированияимиджевое репозиционированиязаведения общественного питания премиум сегментаОсобливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегментіPeculiarities of market repositioning of public catering establishments on premium segmentОсобенности рыночного репозиционирования заведений общественного питания на премиум сегментеArticleС. 409-414339.138