Кігель, Наталія ФедорівнаНауменко, Оксана Василівна2019-11-052019-11-052019Науменко, О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції : дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Науменко Оксана Василівна. – Київ, 2019. – 423 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/29995Робота виконана в Інституті продовольчих ресурсів національної академії аграрних наук України, м. Київukбіотехнологіязаквашувальна мікробіотаінгібітортехнологічно-шкідлива мікрофлорабактеріофагмоніторингтест-культуралізогенністьфагостійкістьротаціямолочна продукціяfermentation microbiotabiotechnologyinhibitortechnologically harmful microflorabacteriophagemonitoringtest culturelysogenesisphage-resistancerotationdairy productsбиотехнологиязаквасочная микробиотаингибитортехнологически вредная микрофлорабактериофагмониторингтест-культурализогенностьфагостойкостьротациямолочная продукцияБіотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукціїThesis Doctoral423 c.602:579.2]:[663.1:637.146](043.3)