Палюх, Олександр ОлександровичМануілова, Ольга Ігорівна2024-07-312024-07-312021Мануілова, О. І. Розробка технології виготовлення подарункового паковання для кондитерських виробів : дипломний проект … бакалавра : 186 Видавництво та поліграфія /Мануілова Ольга Ігорівна. – Київ, 2021. – 59 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/68134Даний дипломний проєкт на тему: «Розробка технології виготовлення подарункового паковання для кондитерських виробів», складається з 59 сторінок, на яких розміщено 13 рисунків, 42 таблиці, 2 блок-схеми та 22 посилань на літературні та електронні джерела. У дипломному проєкті розроблена технологія паковання з урахуванням сучасного рівня розвитку видавничо-поліграфічної галузі, досягнень науки і техніки, економічних, ергономічних вимог та згідно за Державними стандартами. Складена блок-схема виготовлення паковання, алгоритм операції висікання та маршрутно-технологічна карта. Накреслено план робочого місця, проведені розрахунки завантаження виробництва та витрати матеріалів. Сучасні вимоги дають можливість покращення якості, реорганізації виробництва у поліграфічній галузі та пакувальній індустрії.59 с.ukпакованнядодрукарська дільницядрукарська дільницядрукарська машинависіканняформатоздобленняРозробка технології виготовлення подарункового паковання для кондитерських виробівBachelor Thesis