Пічугіна, Марина АнатоліївнаПетренко, Алевтина Олександрівна2024-08-202024-08-202024Петренко, А. О. Управління виробничою логістикою на підприємстві харчової промисловості : дипломна робота … бакалавра : 073 Менеджмент / Петренко Алевтина Олександрівна. - Київ, 2024. - 94 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/68414Дипломна робота першого (бакалаврського) рівня вищої освіти» на тему: «Управління виробничою логістикою на підприємстві харчової промисловості» містить 94 сторінки основного змісту, 20 таблиць, 11 рисунків, 3 додатки на 22 сторінках. Перелік посилань нараховує 60 найменувань. Метою дипломної роботи є обґрунтування теоретичних основ та подальша розробка практичних рекомендацій з управління виробничою логістикою підприємств харчової промисловості та розроблення практичних рекомендацій щодо вдосконалення. Об’єктом дослідження є процес управління виробничою логістикою підприємств харчової промисловості. Предметом дослідження є сукупність соціально-економічних закономірностей системи управління виробничою логістикою підприємства харчової промисловості. База дослідження – ТОВ «Домінік Ко» Методи дослідження. У процесі дослідження виробничої логістики ТОВ «Домінік Ко» використано такі методи: порівняльний аналіз для порівняння логістичних процесів товариства з найкращими практиками у галузі, а також для аналізу змін у показниках логістики за різні періоди; статистичний аналіз для збору, обробки та інтерпретації статистичних даних щодо обсягів виробництва, рівня запасів та інших ключових показників логістики; метод логічного узагальнення дозволив зробити висновки на основі отриманих даних і досвіду; багатофакторний аналіз дозволив врахувати вплив різних факторів на ефективність логістичних процесів; загально-наукові методи і прийоми як загальні підходи до наукового дослідження, включаючи методи аналізу і синтезу, індукції та дедукції сприяли формуванню цілісного бачення логістичних процесів товариства. Результати роботи. У результаті застосування цих методів було всебічно досліджено виробничу логістику ТОВ «Домінік Ко», виявлено проблемні зони і розроблено рекомендації для підвищення її ефективності. Рекомендації щодо використання результатів роботи. По-перше, стратегічні напрями удосконалення виробничої логістики на ТОВ "Домінік Ко"; по-друге, заходи підвищення ефективності виробничої логістики на ТОВ "Домінік Ко". Результати впровадження досліджень. Для суттєвого покращення функціонування логістичних процесів на складі товариства запропоновано впровадження сучасної технології Оpen Core Engineering.94 с.ukвиробництвовитратизапасилогістикапідприємствоприбутокрентабельністьсобівартістьуправлінняхарчова промисловість.Управління виробничою логістикою на підприємстві харчової промисловостіBachelor Thesis