Гусева, О. В.Мосійчук, В. С.Тимошенко, Г. В.Шарпан, О. Б.Guseva, E. V.Mosiychuk, V. S.Timoshenko, G. V.Sharpan, O. B.Гусева, Е. В.Мосийчук, В. С.Тимошенко, Г. В.Шарпан, О. Б.2014-07-222014-07-222014Визначення функціонального стану фруктових продуктів за параметрами їх електричного імпедансу / Гусева О. В., Мосійчук В. С., Тимошенко Г. В., Шарпан О. Б. // Вісник НТУУ «КПІ». Радіотехніка, радіоапаратобудування : збірник наукових праць. – 2014. – № 56. – С. 102-111. – Бібліогр.: 9 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/8157ukконтроль якості продуктівфункціональний станелектричний імпедансмоделювання двополюсниківфазамодульАЧХФЧХfood quality controlfunctional stateelectric impedancemodelingtwo-terminalphasemodulefrequency responsephase responseконтроль качества продуктовфункциональное состояниеэлектрический импедансмоделирование двухполюсниковВизначення функціонального стану фруктових продуктів за параметрами їх електричного імпедансуDetermination of the functional state of the fruits by parameters of the electric impedanceОпределение функционального состояния фруктовых продуктов по параметрам их электрического импедансаArticleС. 102-111621.47