Шендерівська, Ліна ПетрівнаПогребняк, Артем Юрійович2025-07-172025-07-172025Погребняк, А. Ю. Планування розширення виробництва продукції на підприємстві : дипломна робота … бакалавра : 073 Менеджмент / Погребняк Артем Юрійович. - Київ, 2025. - 100 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/75028Дипломна робота Погребняка Артема Юрійовича на тему: «Планування розширення виробництва продукції на підприємстві» містить 99 сторінок, 22 таблиць, 16 рисунків, 3 додатки. Перелік посилань нараховує 60 найменувань. Метою роботи є обґрунтування доцільності розширення виробництва на підприємстві шляхом запуску нового напряму – виробництва харчового льоду, а також оцінка його економічної ефективності. Об’єктом дослідження є виробнича та фінансово - господарська діяльність ТОВ «Галичина Ласунка». Предметом дослідження виступа є процес планування розширення виробництва . База дослідження – ТОВ «Галичина Ласунка». Методи дослідження. Фінансово - економічний, порівняльний, інвестиційний, план - фактний аналіз, калькулювання собівартості, графічний метод. Результати роботи . У результаті дослідження розроблено проєкт розширення виробництва на ТОВ «Галичина Ласунка» через запуск харчового льоду. Обґрунтовано його економічну доцільність, розраховано собівартість, ціни реалізації та строк окупності (1 рік і 1 місяць). Очікуваний річний прибуток становить 33,17 млн грн, що підтверджує ефективність проєкту. Рекомендації щодо використання результатів роботи. Результати можуть бути впроваджені на ТОВ «Галичина Ласунка» для запуску нового виробництва та вдосконалення системи планування. Результати впровадження досліджень. Розрахунки та аналітичні дані, викладені у роботі, були схвалені керівництвом підприємства й можуть бути використані при реалізації інвестиційного проєкту на практиці.100 с.ukвиробництвоінвестиціїхарчовий лідплануванняціноутворенняокупністьТОВ «Галичина Ласунка»productioninvestmentsedible iceplanningpricingpayback«Halychyna Lasunka» LLCПланування розширення виробництва продукції на підприємствіBachelor Thesis