Олійник, М. І.Дзюба, Н. А.Степанова, В. С.2021-04-202021-04-202021Олійник, М. І. Проєктування рецептур аерованих десертів для сфери HoReCa / М. І. Олійник, Н. А. Дзюба, В. С. Степанова // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific journal. – 2021. – Vol. 5, No. 1. – Pp. 47–60. – Bibliogr.: 34 ref.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/40713ukматематичне моделюванняаеровані десертигідролізат колагенунутрієнтний складmathematical modelingaerated dessertscollagen hydrolyzatenutritional compositionматематическое моделированиеаэрированные десертыгидролизат коллагенанутриентний составПроєктування рецептур аерованих десертів для сфери HoReCaDesigning Formulation for Aerated Desserts for the HoReCa FieldПроектирование рецептур аэрированных десертов для сферы HoReCaArticleС. 47-60https://doi.org/10.20535/ibb.2021.5.1.216258[602.1:519.673]:641.85(083.12)