Пилипенко, Тетяна МиколаївнаЄфімова, Вероніка ГаріївнаХрокало, Людмила АнатоліївнаВоробйова, Вікторія Іванівна2022-07-062022-07-062022Хімічні методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів: лабораторний практикум [Електронний ресурс] : навчальний посібник. для здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою «Хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок» спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад.: Пилипенко Т. М., Єфімова В. Г., Хрокало Л. А., Воробйова В. І. – Електронні текстові дані (1 файл: 717,05 КБ). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2022. – 72 с. – Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/48437ukхімічні методи аналізухарчові добавкикосметичні засобиХімічні методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів: лабораторний практикумMethodical Material72 с.