Жолнер, Лілія ГригорівнаІванова, Анастасія Олегівна2021-05-242021-05-242020-06Іванова, А. О. Технологія виробництва бактеріальної пробіотичної закваски «Стрептосан». Дільниця виробничого біосинтезу : дипломний проект … бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Іванова Анастасія Олегівна. – Київ, 2020. – 107 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/41138ukмолочнокислі бактеріїзаквасочні культурипробіотичні мікроорганізмикультивуванняlactic acid bacteriastarter culturesprobiotic microorganisms enterococcus faeciumstreptococcus thermophiluscultivationТехнологія виробництва бактеріальної пробіотичної закваски «Стрептосан». Дільниця виробничого біосинтезуBachelor Thesis107 с.