Зоренко, Ярослав ВолодимировичКанєвський, Богдан Миколайович2023-10-092023-10-092020Канєвський, Б. М. Продакшн-студія з виготовлення промороликів коміксів з визначенням впливу параметрів і режимів анімації на їх якість : магістерська дис. : 186 Видавництво і поліграфія / Канєвський Богдан Миколайович. – Київ, 2020. – 159 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/61048Магістерська дисертація присвячена проєктуванню нового підприємства з детальним розробленням студії виготовлення промороликів коміксів, яка б відповідала сучасному рівню розвитку виробництва та проєктуванню ефективного технологічного процесу виготовлення анімаційних роликів із визначенням впливу параметрів на їх якість. У ході роботи над дисертацією було створено систематизація анімаційних ефектів за кількома категоріями, розроблено причинно-наслідкову діаграму факторів впливу на якість анімації, визначено сучасні тенденції проєктування проморолику. На основі патентного пошуку визначено тенденції у сфері пошуку технологій компютерної анімації, анімаційних ефектів, параметрів оцінки анімації та виробництва промороликів. Результатом дослідження стали загальні рекомендації щодо використання анімаційних ефектів до відео та визначення впливу параметрів анімації на якість. Побудовано технологічну блок-схему виробничого процесу створення анімаційних промороликів. На основі промислового завдання було визначено технічні характеристики видання, здійснено технологічні розрахунки, обрано відповідне програмне та апаратне забезпечення, визначено ТЕП проєкту, сформовано організаційну структуру, розроблено комп’ютеризовану видавничу систему із необхідною кількістю робочих станцій та побудовано плани центру вебдизайну та його 3Д-модель. Розроблено й старт-ап проєкт продакш-студії із створення промороликів, де описано ідею проєкту та проаналізовно ринкові можливості запуску старт-ап проєкту.159 c.ukпродакшн-студіятехнологічний процеспромороликанімаціякомікспроєктуванняПродакшн-студія з виготовлення промороликів коміксів з визначенням впливу параметрів і режимів анімації на їх якістьMaster Thesis655.262.2