Дорошенко, Анатолій ЮхимовичВейдер, Дарт Вікторович2020-03-192020-03-192019-12Вейдер, Д. В. Інформаційно-довідкова система в кулінарній галузі : магістерська дис. : 126 Інформаційні системи та технології / Вейдер Дарт Вікторович. – Київ, 2019. – 102 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/32329Метою магістерської дисертації є розробка поліпшеної моделі інформаційно - довідкової системи в кулінарній галузі для підвищення ефективності процесу отримання інформації для користувачів, а також розробка зовнішнього додатка до неї на основі виявлених актуальних проблем, що виникають при створенні автоматизованих інформаційних систем. Під час роботи над магістерською дисертацією були розглянуті недоліки існуючих інформаційно-довідкових систем. Завдяки дослідженню даного об’єкту вдалося реалізувати інформаційно-довідкову систему в кулінарної галузі. У пояснювальній записці зазначено етапи створення та налаштування безпеки цієї системи. Для доступу до інформаційно-довідкової системі в кулінарної галузі знадобилося вибрати та реалізувати веб-додаток і додатки для мобільних та планшетних пристроїв. Для реалізації інформаційно-довідкової системи в кулінарній галузі були проаналізовані і обрані мови програмування, які оптимально підходять для здійснення цього завдання.ukінформаційно-довідкові системидовідкова системазастосуноккулінаріяІнформаційно-довідкова система в кулінарній галузіMaster Thesis102 с.004.5