Воробйова, В. І.Скіба, М. І.Трус, І. М.Васильєв, Г. С.2023-03-102023-03-102021Екстракція жмиху томату «зеленим» розчинником та оцінка антиоксидантних властивостей / Воробйова В. І., Скіба М. І., Трус І. М., Васильєв Г. С. // Вісник НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Серія «Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження». – 2021. – № 2 (20). – С. 59-65. – Бібліогр.: 8 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/53548ukекстракціяантирадикальна активністьантиоксидантні властивостіхімічні технологіїнизькотемпературний евтектичний розчинникextractionantiradical activityantioxidant propertieschemical technologiesdeep eutectic solventsЕкстракція жмиху томату «зеленим» розчинником та оцінка антиоксидантних властивостейArticleС. 59-65https://doi.org/10.20535/2617-9741.2.2021.235866665