Тульчинська, Світлана ОлександрівнаПахотін, Артем Олегович2023-02-062023-02-062022Пахотін, А. О. Стратегічне управління ТОВ «ЛІНК ВЕЛЛ» з метою підвищення конкурентоспроможності продукції : магістерська дис. : 051 Економіка / Пахотін Артем Олегович. – Київ, 2022. – 96 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/52380Мета роботи полягає у вивченні теоретичних основ щодо дослідження стратегічного управління з метою підвищення конкурентоспроможності продукції і на основі оцінки конкурентоспроможності продукції систематизувати й економічно обґрунтувати напрями підвищення ефективності стратегічного управління підприємством. В даній роботі використані наступні методи: метод наукового пізнання; фінансовий аналіз; економічний аналіз; метод експертних оцінок; систематизація результатів; метод Сааті; логічне узагальнення. Об’єктом дослідження є стратегічне управління з метою підвищення конкурентоспроможності продукції. Предметом дослідження є аналіз стратегічного управління на ТОВ “ЛІНК ВЕЛЛ” з метою підвищення конкурентоспроможності його продукції.ukефективністьконкурентоспроможністьпродуктпідприємствоefficiencycompetitivenessproductenterpriseСтратегічне управління ТОВ «ЛІНК ВЕЛЛ» з метою підвищення конкурентоспроможності продукціїMaster Thesis96 с.338