Волокита, Артем МиколайовичБондаренко, Ганна Сергіївна2025-01-102025-01-102024Бондаренко, Г. С. Система розпізнавання та оцінки калорійності їжі на базі штучного інтелекту : магістерська дис. : 121 Інженерія програмного забезпечення / Бондаренко Ганна Сергіївна. – Київ, 2024. – 169 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/71786В магістерській дисертації розглядається створення системи для розпізнавання харчових продуктів і розрахунку їх калорійності за допомогою штучного інтелекту. Як практичний результат розроблено систему Hroom, яка поєднує Python-бекенд, React-фронтенд і AI-модель для аналізу продуктів. Система забезпечує високу точність розпізнавання, автоматизацію підрахунку калорій та зручний інтерфейс для користувачів. Реалізоване рішення вирізняється модульністю, масштабованістю та інтеграцією сучасних технологій.169 с.ukвеб-застосунокрозпізнавання їжівизначення калорійностіуправління продуктамипідбір рецептівштучний інтелектСистема розпізнавання та оцінки калорійності їжі на базі штучного інтелектуMaster Thesis004.4, 004.75