Іванова, Ольга МихайлівнаГалкін, Олександр ЮрійовичIvanova, O. M.Galkin, O. Yu.Иванова, Ольга МихайловнаГалкин, Александр Юрьевич2018-04-052018-04-052018Іванова О. М. Порівняльні характеристики фізико-хімічних і біохімічних методів для визначення метаболітів нітрофуранів у продуктах харчування / О. М. Іванова, О. Ю. Галкін // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific e-journal. – 2018. – Vol. 2, No. 1. – Pp. 49–56. – Bibliogr.: 35 ref.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/22706Reprinted from: Naukovi Visti NTUU KPI. 2017;3:109-18 DOI: 10.20535/1810-0546.2017.3.100683ukAttribution 4.0 International (CC BY 4.0)нітрофуранипробопідготовка зразкаметаболіти нітрофуранівметоди детектування нітрофуранівnitrofuranssample preparationnitrofuran metabolitesnitrofuran detection methodsнитрофураныпробоподготовка образцаметаболиты нитрофурановметоды детектирования нитрофурановПорівняльні характеристики фізико-хімічних і біохімічних методів для визначення метаболітів нітрофуранів у продуктах харчуванняComparative Characteristics of Physical, Chemical, and Biochemical Methods for Determining Nitrofuran Metabolites in FoodСравнительные характеристики физико-химических и биохимических методов определения метаболитов нитрофуранов в продуктах питанияArticleС. 49-56https://doi.org/10.20535/ibb.2018.2.1.127257543 + 577