Стадніченко, В. В.2015-12-012015-12-012015Стадніченко В. В. Особливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговування / Стадніченко В. В. // Економічний вісник НТУУ «КПІ» : збірник наукових праць. – 2015. – Вип. 12. – С. 379–389. – Бібліогр.: 7 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/14106ukресторанний бізнесресторани швидкого обслуговуванняпозиціонуванняпараметри позиціонуваннякарти сприйняттястратегія позиціонуваннятактика позиціонуванняrestaurantsfast food restaurantspositioningparameters of positioningmaps of perceptionpositioning strategytactics of positioningресторанный бизнесрестораны быстрого обслуживанияпозиционированиепараметры позиционированиякарты восприятиястратегия позиционированиятактика позиционированияОсобливості позиціонування на ринку ресторанів швидкого обслуговуванняPeculiarities of positioning on fast food restaurants marketОсобенности позиционирования на рынке ресторанов быстрого обслуживанияArticleС. 379-389659.3