Боднарчук, Оксана Василівна2019-11-272019-11-272019Боднарчук, О. В. Наукове обґрунтування та розробка біотехнологій бактеріальних препаратів для ферментованих молочно-жирових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук. : 03.00.20 – біотехнологія / Боднарчук Оксана Василівна. – Київ, 2019. – 42 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/30122Робота виконана в Інституті продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.ukмолочно- та пропіоновокислі бактеріїбактеріальний препаратзакваскитехнологія ферментованих молочно-жирових продуктів маслоробствакисловершкове маслокисловершкові спредикисловершкові пастиlactic and propionic acid bacteriabacterial preparationstarter culturestechnologies of fermented milk-fat products of creamerysour creamsour cream spreadssour cream pastesмолочно- и пропионовокислые бактериибактериальный препаратзакваскитехнология ферментированных молочно-жировых продуктов маслоделиякислосливочное маслокислосливочные спредыкислосливочные пастыНаукове обґрунтування та розробка біотехнологій бактеріальних препаратів для ферментованих молочно-жирових продуктівThesis42 с.637.236 :637.136.5: 637.148:637:28:637:056: 579.243