Шинкарчук, М. В.2021-11-292021-11-292014Шинкарчук, М. В. Можливості використання генетично модифікованої картоплі для виробництва цукрозамінників / М. В. Шинкарчук // «Екологія. Людина. Суспільство», XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених (21-23 травня 2014 р., м. Київ) : збірка тез доповідей. – Київ : НТУУ «КПІ», 2014. – С. 64–65. – Бібліогр.: 3 назви.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/45263ukцукрозамінникипродуктивні культурні рослинигенетично модифіковані рослиниМожливості використання генетично модифікованої картоплі для виробництва цукрозамінниківArticleС. 64-65664.1-021.271/.273«Екологія. Людина. Суспільство», XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених