Омельченко, Анна ІгорівнаКрасовська, Марія Романівна2023-10-132023-10-132023Красовська, М. Р. Впровадження продуктових інновацій на промисловому підприємстві : дипломна робота … бакалавра : 073 Менеджмент / Красовська Марія Романівна. - Київ, 2023. - 105 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/61361Дипломна робота на тему: «Впровадження продуктових інновацій на промисловому підприємстві» містить 105 сторінок, 49 таблиць, 27 рисунків, 1 додаток. Перелік посилань нараховує 37 найменувань. Метою роботи є визначення теоретичних положень та розроблення практичних рекомендацій щодо впровадження продуктових інновацій на підприємствах харчової промисловості. Об’єктом дослідження є процес впровадження продуктових інновацій на промисловому підприємстві. Предмет дослідження є алгоритм управління впровадженням у виробництво продуктових інновацій, які базуються на теоретичних та практичних аспектах. Методи дослідження: аналіз (проаналізована інформація про підприємство та його звітність з відкритих джерел), порівняння (здійснювалося при аналізі конкурентів підприємства), індукція (запропоновано заходи для підвищення ефективності підприємства), графічний метод (використано для наочного подання інформації), методи економічного та фінансового аналізу (для розрахунку фінансово-економічних показників підприємства). Результати роботи – розроблений проєкт щодо впровадження продуктових інновацій для ПрАТ «Lantmannen AXA». Рекомендації щодо використання результатів роботи. Результати виконання дипломної роботи можуть бути використані підприємствами харчової промисловості, для підвищення конкурентоспроможності продукції та можливості виходу на нові ринки.105 с.ukінноваціїпродуктові інноваціїсублімативпровадження продуктових інноваційпромислове підприємствомеханізм впровадженняВпровадження продуктових інновацій на промисловому підприємствіBachelor Thesis