Андрусь, Ольга ІванівнаЗаболотній, Дмитро Олександрович2024-06-282024-06-282024Заболотній, Д. О. Економічне обґрунтування ефективності орендних послуг ТОВ «Технології харчування» : дипломна робота ... бакалавра : 051 Економіка / Заболотній Дмитро Олександрович. – Київ, 2024. – 101 c.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/67608Мета роботи полягає в обґрунтуванні практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності орендних послуг підприємства в сучасних економічних умовах. Для проведення аналізу та розробки рекомендацій була виконана оцінка діяльності підприємства та його ефективності. Також був проведений аналіз кореляційно-регресійних залежностей. В роботі запропоновані заходи щодо зменшення амортизаційних витрат на основні засоби, а також управління дебіторською заборгованістю, що дозволить знизити витратну частину, а саме собівартість реалізованої продукції, що займає головну витратну частину підприємства, що надає орендні послуги покращуючи таким чином прибуток підприємства. Це дозволить підвищити рентабельність ТОВ «Технології харчування», а також покращити якість орендних послуг через використання нових та більш ефективних основних засобів, окрім цього зменшить витрати на амортизацію, що позитивно вплине на фінансові показники підприємства. Об’єкт дослідження – дослідження напрямів підвищення ефективності орендних послуг підприємства. Предмет – теоретичні та практичні аспекти підвищення ефективності орендних послуг ТОВ «Технології харчування».99 c.ukефективністьприбутокорендні послугирентабельністьЕкономічне обґрунтування ефективності орендних послуг ТОВ «Технології харчування»Bachelor Thesis