Воробйова, Вікторія ІванівнаТрус, Інна Миколаївна2021-06-112021-06-112021Воробйова, В. І. Компонентний склад та окисно-відновні властивості продуктів переробки персика / Воробйова В. І., Трус І. М. // Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2021 : збірник тез доповідей XХIV Міжнародної науково-практичної онлайн конференції (м. Харків, 29-30 квітня 2021 року). – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2021. – С. 21–24. – Бібліогр.: 5 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/41467ukКомпонентний склад та окисно-відновні властивості продуктів переробки персикаComponent composition and reduction properties of peach processing productsArticleС. 21-24631.57+581.135.51"Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2021", XХIV Міжнародна науково-практична онлайн конференція, присвячена 35-й річниці наслідків Чорнобильської катастрофи