Дуган, Олексій Мартем’яновичХабленко, Анна Дмитрівна2023-10-162023-10-162023Хабленко, А. Д. Вивчення пробіотичних властивостей дріжджів, виділених з кефірного грибка : магістерська дис. : 162 Біотехнології та біоінженерія / Хабленко Анна Дмитрівна. – Київ, 2023. – 129 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/61418Магістерська дисертація на тему «Вивчення пробіотичних властивостей дріжджів, виділених з кефірного грибка» обсягом 129 сторінок. містить 33 ілюстрації, 31 таблицю, 156 джерел літератури.129 с.ukдріжджікефіркефірний грибокпробіотикмолочнокислі бактеріїSaccharomyces cerevisiaeмікробіотасинергізмсимбіозстресостікістьпробіотичні властивостіВивчення пробіотичних властивостей дріжджів, виділених з кефірного грибкаMaster Thesis579.6:637.146.21:631.466.15