Володарський, Євген ТимофійовичКлєвцова, Марина Олександрівна2019-04-252019-04-252019Клєвцова, М. О. Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : дис. … канд. техн. наук : 05.01.02 – стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення / Клєвцова Марина Олександрівна. – Київ, 2019. – 170 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/27386enякість продукціїтехнологічний процесконтрольні картистатистична керованістькритеріїстабільність та точність процесуоцінка відповідності продукціїневизначеність результатів вимірюванняадаптивний послідовний алгоритмproduct qualitytechnological processcontrol cardsstatistical controlcriteriastability and precision of the processconformity assessment of productsuncertainty of measurement resultsadaptive sequential algorithmкачество продукциитехнологический процессконтрольные картыстатистическая управляемостькритериистабильность и точность процессаоценка соответствия продукциинеопределенность результатов измеренияадаптивный последовательный алгоритмМетоди забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємствіThesis Doctoral170 с.006.83:664.1] (043.3)