Воробйова, Вікторія ІванівнаЧигиринець, Олена ЕдуардівнаПилипенко, Тетяна МиколаївнаХрокало, Людмила АнатоліївнаЄфімова, Вероніка Гаріївна2022-07-122022-07-122020Технічний аналіз харчових добавок та косметичних продуктів [Електронний ресурс] : підручник для студ. спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок» / В. І. Воробйова, О. Е. Чигиринець, Т. М. Пилипенко, Л. А. Хрокало, В. Г. Єфімова ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні тестові данні (1 файл: 3,42 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2020. – 345 с. – Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/48651ukтехнічний аналізхарчові добавкикосметичні продуктиТехнічний аналіз харчових добавок та косметичних продуктівMethodical Material345 с.