Халус, Олена АндріївнаШейко, Максим Олексійович2024-01-112024-01-112023Шейко, М. О. Веб-застосунок для відстеження запасів продуктів та підбору рецептів кулінарних блюд із наявних продуктів : дипломний проєкт ... бакалавра : 121 Інженерія програмного забезпечення / Шейко Максим Олексійович. - Київ, 2023. - 192 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/63666Пояснювальна записка дипломного проєкту складається з чотирьох розділів, містить 48 таблиць, 37 рисунків та 16 джерел – загалом 87 сторінки. Дипломний проєкт присвячений розробці веб-застосунку для відстежування запасів продуктів у користувача та підбору рецептів з наявних або випадкових інгредієнтів з урахуванням кулінарних сподобань та дієтичних обмежень користувача. Метою розробки даного веб-застосунку є сприяння формуванню більш усвідомленої культури споживання у середньостатистичного користувача задля зменшення кількості харчових відходів через вчасне споживання продуктів. У розділі першому проаналізовано та досліджено предметну область, визначено актуальність теми, знайдені та порівняні аналоги програмного забезпечення, розглянуті технічні рішення, розроблені та описані функціональні та нефункціональні вимоги до ПЗ. Розділ другий присвячений моделюванню програмного забезпечення, опису бізнес-процесів, архітектури продукту, що розроблюється. У третьому розділі розглядається аналіз розробленого програмного забезпечення та проведено тестування веб-застосунку. Четвертий розділ присвячений процесу розгортання веб-застосунку та випуску програмного забезпечення.192 с.ukвеб-застосунокAngular.NETрецептбаза данихстатистикаAzureweb applicationrecipedatabasestatisticsВеб-застосунок для відстеження запасів продуктів та підбору рецептів кулінарних блюд із наявних продуктівWeb App for Keeping Track of Food Stocks and Searching Recipes Based on Available ProductsBachelor Thesis