Древаль, Максим МихайловичОнопко, Андрій Дмитрович2024-09-232024-09-232024Онопко, А. Д. Система підтримки операційного менеджменту закладу громадського харчування : дипломна робота ... бакалавра : 124 Системний аналіз / Онопко Андрій Дмитрович. – Київ, 2024. – 140 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/69155Дипломна робота містить: 140 с., 21 табл., 16 рис., 2 додатки, 12 джерел. Об’єкти дослідження – процеси операційного менеджменту в закладі громадського харчування, які включають управління запасами, столиками та бронюваннями, а також загальну організацію та оптимізацію роботи закладу. Предмет дослідження – програмний продукт розробленй для покращення ефективності та результативності операційного менеджменту в закладі громадського харчування. Мета роботи – створення програмного продукту, який забезпечує ефективне управління операціями в закладі громадського харчування. Результат роботи – розроблений програмний продукт, який допомагає керівникам закладів громадського харчування приймати обґрунтовані рішення на основі аналізу даних про запаси, бронювання столиків та інші операційні процеси.. Програмний продукт було розроблено, використовуючи мову програмування Java.140 с.ukсистема прийняття рішеньопераційний менеджментзаклад громадського харчуванняуправлінняоптимізація ресурсівdecision support systemoperations managementfood service establishmentmanagementresource optimizationСистема підтримки операційного менеджменту закладу громадського харчуванняBachelor Thesis