Гусарова, О. В.Снєжкін, Ю. Ф.2023-12-182023-12-182022Гусарова, О. В. Зниження енергоємності теплотехнології одержання вітчизняних сушених продуктів / О. В. Гусарова, Ю. Ф. Снєжкін // Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті: матеріали XXIII міжнародної науково-практичної конференції, [Київ], 19-20 травня 2022 р. / Інститут відновлюваної енергетики НАНУ. — Київ, 2022. — С. 260-261.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/63168Розроблено ступеневі режими сушіння яблук з метою інтенсифікації тепломасоперенесення та зниження енергоємності при створенні енергоефективної теплотехнології одержання сушених продуктів, зокрема чипсів.ukенергоефективністьінтенсифікаціятепломасоперенесенняступеневе сушіннячипси з яблукenergy efficiencyintensificationheat and mass transferstaged dryingapple chipsЗниження енергоємності теплотехнології одержання вітчизняних сушених продуктівReduction of energy capacity of technology of production of national dried productsArticleС. 260-261664.8.0470000-0001-7622-91680000-0001-7871-8774