Бондар, А. О.Жигалкевич, Жанна Михайлівна2015-11-192015-11-192014Бондар А. О. Технологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловості / Бондар А. О., Жигалкевич Ж. М. // Актуальні проблеми економіки та управління : збірник наукових праць молодих вчених. – Електронні текстові дані (1 файл: 214 Кбайт). – 2014. – Вип. 8. – Бібліогр.: 8 назв. – Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/13899ukінноваціїконкурентоспроможністьконкурентні перевагитехнологіямолокопереробна промисловістьтехнологічна конкурентоспроможністьinnovationscompetitivenesscompetitive advantagedairy industrytechnological competitivenesstechnologyинновацииконкурентоспособностьконкурентное преимуществомолокоперерабатывающая промышленностьтехнологическая конкурентоспособностьтехнологияТехнологічні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств молокопереробної промисловостіTechmological innovation as a factor of improving the competitivenes of ukrainian dairy enterprisesArticle330.341.1:637.1