Ігнатюк, Д. В.2021-10-182021-10-182016Ігнатюк, Д. В. Утворення гетероциклічних амінів в кулінарії та їх вплив на організм людини / Д. В. Ігнатюк // Матеріали XІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Екологія. Людина. Суспільство» (12-13 травня 2016 р., м. Київ). – Київ : НТУУ «КПІ», 2016. – С. 27–28. – Бібліогр.: 1 назва.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/44551ukгетероциклічні аміниканцерогенність ГЦАУтворення гетероциклічних амінів в кулінарії та їх вплив на організм людиниArticleС. 27-28934.81.19«Екологія. Людина. Суспільство», XIХ Міжнародна науково-практична конференція