Кузьмінський, Євген ВасильовичЩурська, Катерина Олександрівна2013-02-062013-02-062012Кузьмінський, Є. В. Біологічні та хімічні сенсорні системи. Поняття, визначення та основи сенсорики [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / Є. В. Кузьмінський, К. О. Щурська ; НТУУ «КПІ». – Електронні текстові дані (1 файл: 10,8 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2012. – Назва з екрана.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/2487Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університетуПропонований читачу навчальний посібник є другою частиною курсу і має за мету ознайомити студентів з хімічними та біологічними сенсорними системами, які являються датчиками на певні речовини і використовуються для виявлення та аналізу речовин в діагностичних цілях та при здійсненні моніторингу забрудненості довкілля. Навчальний посібник призначений для студентів технічних вузів.ukхімічні сенсорні системибіологічні сенсорні системиБіологічні та хімічні сенсорні системи. Поняття, визначення та основи сенсорикиLearning Object