Корнага, Ярослав ІгоровичКравченко, Єлизавета Ігорівна2021-01-012021-01-012020-12Кравченко, Є. І. Автоматизація фронт-офісу ресторанного закладу аудіоконтенту : магістерська дис. : 126 Інформаційні системи та технології / Кравченко Єлизавета Ігорівна. – Київ, 2020. – 114 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/38433Задача в межах даного дипломного проекту полягає в розробці програми для підвищення ефективності роботи складу ресторанних комплексів, шляхом автоматизації процесу обслуговування клієнта (та всю пов’язану з цим роботу працівників). Вирішення поставленої задачі досягається шляхом аналізу предметної області та існуючих аналогів, розробки архітектури та математичної моделі, а в кінцевому результаті розробки програмного забезпечення для системи автоматизації фронт-офісу ресторанного комплексу. В результаті дипломного проекту, була розроблена саме така система, яка готова до використання в сучасних закладах громадського харчування. Розмір пояснювальної записки – 114 сторінок, містить 21 ілюстрацію, 24 таблиці, 19 джерело та посилань, 8 додатків.ukсистема замовленняавтоматизація ресторанумінімізація рутинних задачшвидке обслуговуванняавтоматизована робота співробітниківfront-офісordering systemrestaurant automationminimization of routine tasksfast serviceautomated work of employeesfront-officeАвтоматизація фронт-офісу ресторанного закладуMaster Thesis114 с.004.043