Смерічевська, Світлана ВасилівнаШпачук, Дана Борисівна2024-02-212024-02-212024Шпачук, Д. Б. Транспортування продуктів харчування в гарячі точки в умовах воєнного стану : магістерська дис. : 073 Менеджмент / Шпачук Дана Борисівна. - Київ, 2024. - 101 с.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/64858Магістерська дисертація на тему «Транспортування продуктів харчування в гарячі точки в умовах воєнного стану» містить 100 сторінок, 32 таблиці, 8 рисунків, 2 схеми, 32 формули, 3 додатка. Перелік посилань нараховує 52 найменувань. Метою магістерської дисертації є організація транспортування продуктів харчування, розробка рекомендацій щодо вдосконалення логістики доставки продуктів харчування в гарячі точки з урахуванням ризиків воєнного стану. Об’єктом дослідження є процес транспортування продуктів харчування в гарячі точки в умовах воєнного стану підприємством ТОВ «ЕКО КЕЙТЕРІНГ». Предмет дослідження - методи вдосконалення транспортування продуктів харчування в гарячі точки в умовах воєнного стану та методи зменшення ризиків при транспортуванні такої продукції. Методи дослідження. Теоретичною та методологічною основою дослідження стали фундаментальні положення економічної теорії, а також використовувались такі методи, як: фінансово-економічний аналіз – для оцінювання результатів господарської діяльності підприємства; методи систематизації, узагальнення та порівняння – для визначення динаміки зміни основних показників та їх відхилення від нормативних значень; графічний метод – для відображення результатів діяльності підприємства. Інформаційною базою досліджень стали дані статистичної та фінансової звітності підприємства, дані мережі Internet, власні аналітичні розрахунки. Обробка даних здійснювалась за допомогою сучасних інформаційних технологій.101 с.ukлогістикатранспортуванняризикигарячі точкивоєнний станвдосконаленнямаршрутlogisticstransportationriskshot spotsmartial lawimprovementrouteТранспортування продуктів харчування в гарячі точки в умовах воєнного стануMaster Thesis656.02