Даниленко, С. Г.Рижкова, Т. М.Дюкарева, Г. І.Копилова, К. В.Козловська, Г. В.2021-04-192021-04-192020Розробка технології кисловершкового масла з козиного молока, збагаченого сироватковими відварами трав / С. Г. Даниленко, Т. М. Рижкова, Г. І. Дюкарева, К. В. Копилова, Г. В. Козловська // Innovative Biosystems and Bioengineering : international scientific journal. – 2020. – Vol. 4, No. 4. – Pp. 179–188. – Bibliogr.: 25 ref.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/40681ukкисловершкове маслокозине молокобактеріальний препаратсироватковий відварлікарські травижирні кислотиsour cream buttergoat's milkbacterial preparationwhey infusionmedicinal herbsfatty acidsкислосливочное маслокозье молокобактериальный препаратсывороточный отварлекарственные травыжирные кислотыРозробка технології кисловершкового масла з козиного молока, збагаченого сироватковими відварами травDevelopment of Production Technology of Goat's Sour Cream Butter Enriched With Whey Herbal InfusionsРазработка технологии кислосливочного масла из козьего молока, обогащенного отварами лекарственных травArticleС. 179-188https://doi.org/10.20535/ibb.2020.4.4.210320637.25.03:615.451:633.88