Білоус, Г. М.Квітка, О. О.Шахновський, А. М.Малецький, З. В.Bilous, H.Kvitka, O.Shakhnovsky, A.Maletskyi, Z.Белоус, А. Н.Квитка, А. А.Шахновский, А. М.Малецкий, З. В.2017-02-212017-02-212014Оптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємств / Г. М. Білоус, О. О. Квітка, А. М. Шахновський, З. В. Малецький // Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку – КМХТ-2014 : збірник наукових статей Четвертої міжнародної науково-практичної конференції, 13-15 травня 2014 року, м. Київ. – Київ : НТУУ «КПІ», 2014. – С. 301-307. – Бібліогр.: 8 назв.https://ela.kpi.ua/handle/123456789/18887ukводопідготовкаоптимізаціяпідсистема демінералізації водизворотний осмоснелінійне умовне програмуванняхарчова промисловістьводоподготовкаоптимизацияподсистема деминерализации водыобратный осмоснелинейное условное программированиепищевая промышленностьwater treatmentoptimizationsubsystem water demineralizationreverse osmosisconventional nonlinear programmingfood industryОптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємствOptimization of reverse osmosis subsystem for water treatment for the food enterprises needsОптимизация обратноосмотической подсистемы подготовки воды для нужд пищевых предприятийArticleС. 301-307628.16Четверта міжнародна наукова-практична конференція «Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку»